Uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering 2020

Dinsdag, 8 september 2020

Bij deze nodigt het bestuur van Vistandverbetering Maas u uit voor de Algemene Leden Vergadering 2020

23 oktober om 19:30   inloop vanaf 19:00

i.v.m. de corona maatregelen is vooraf aanmelden verplicht.
Aanmelden kan tot en met zondag 27 september.
Tijdens de ALV houden wij ons strikt aan de corona maatregelen.
De zaaleigenaar zet exact het aantal stoelen klaar voor het aantal personen dat zich heeft ingeschreven, zodat o.a. de juiste afstand tussen de stoelen kan worden gegarandeerd. We kunnen gelet op de richtlijnen niet afwijken van het aantal personen die wij vooraf reeds op de presentielijst plaatsen, nadat zij zich voor de ALV hebben aangemeld.
Op vertoon van uw vispas van Visstandverbetering Maas krijgt u toegang tot de vergadering.

Lokatie wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld.